Volledig scherm
PREMIUM
Bram Calkhoven met zijn bus bij de tuin, uit die bus is een laptop met zijn afstudeerscriptie gestolen. © Lenneke Lingmont

Velpse student Bram is zijn scriptie kwijt na diefstal van laptop

VELP/NIJVERDAL - Een ongeluk komt zelden alleen, luidt een bekend gezegde. En daar weet hbo-student Bram Calkhoven (23) sinds zaterdagochtend alles van. Terwijl de jeugdige Nijverdaller de tuin deed bij een bekende, werd zijn laptoptas met inhoud uit de bedrijfswagen gestolen die hij op de oprit had geparkeerd.

De aan de hogeschool in Velp studerende Calkhoven had de raampjes van zijn wagen opengezet. Kort daarvoor was een niet helemaal goed afgesloten jerrycan met 20 liter diesel op de achterbank omgevallen en hij wilde af van de stank van de brandstof. In de laptoptas zat niet alleen een MacBook, maar ook een harddrive en andere attributen, waarop de Brams afstudeerscriptie staat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.