Volledig scherm
Na de steekpartij is een persoon aangehouden. © Persbureau Heitink

Verdachte steekpartij Velp is 16-jarige zonder vast woonadres

VELP - Een 16-jarige jongen wordt verdacht van het verwonden van een 45-jarige man bij hotel Flexrooms aan de President Kennedylaan in Velp, afgelopen dinsdag. De politie bracht de personalia van de betrokkenen woensdag naar buiten. 

De jonge verdachte heeft, net als het slachtoffer, geen vaste woon- of verblijfplaats. Hij is op de dag van de steekpartij aangehouden. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De aanleiding van het incident is nog onbekend. De zaak is in onderzoek bij de politie. 

Het is niet het eerste incident bij hotel Flexrooms, dat ook wel bekend staat als ‘Polenhotel'. Met name Poolse werknemers huren daar een kamer. In juni 2018 viel een gewonde bij een steekpartij. De politie hield toen drie mannen aan. In juli 2016 is er eveneens iemand gewond geraakt in het hotel, toen na een vechtpartij. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.