Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Verdachte van mishandelen ex had eerder tbs voor huiselijk geweld

DIEREN - ,,Als ik nog steeds een agressieprobleem had, dan hadden we hier voor een heel ander delict gezeten.” Grote woorden van een 45-jarige ex-tbs’er uit Dieren, woensdag tegen de rechtbank in Arnhem. Hij staat daar terecht voor het opwachten en zwaar mishandelen van zijn ex, 21 januari in Dieren. 

Maar de man vindt dat zijn agressieprobleem wel onder controle is.

De officier van justitie eiste tegen de Dierenaar een half jaar kale celstraf en een contactverbod voor vijf jaar wegens poging tot zware mishandeling.

Al zou ze een behandeling eisen voor agressieproblemen, zoiets zou toch niet aanslaan bij de man, die medewerking weigert aan onderzoek door gedragskundigen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal
    PREMIUM

    Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal

    VELP/ROZENDAAL - ‘Muziekfestival in 30 huiskamers’, lonkt de kop op de voorpagina van de festivalkrant. Het getal van 30 klopt. Maar het zijn niet alleen huiskamers waarin op zondagmiddag 27 oktober in Velp en Rozendaal wordt gemusiceerd in het kader van Muziek aan Huis. Op de lijst van locaties waar de solisten, duo’s en grotere ensembles optreden, staan ook een koeienstal en Kasteel Rosendael. Daarnaast bieden enkele woon-zorginstellingen een podium.

Arnhem e.o.