Jan Bouwman (links) en Ton Hogervorst, die links in het appartementencomplex wonen, zijn tegen de bouw van een huis voor dementerenden op het grasveld achter hen. Rechts het oude schippersinternaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Bouwman (links) en Ton Hogervorst, die links in het appartementencomplex wonen, zijn tegen de bouw van een huis voor dementerenden op het grasveld achter hen. Rechts het oude schippersinternaat. © Erik van 't Hullenaar

Verzet tegen zorgcomplex waar villa's zouden komen in Dieren: ‘Dit nieuwe plan accepteren we niet’

DIEREN - Geen denken aan dat ze het pikken. Jan Bouwman en Ton Hogervorst gaan desnoods naar de Raad van State om de bouw van een zorggebouw voor 24 dementerenden naast hun appartementencomplex aan de Dierense Johanneshof tegen te houden. Daar zouden eerst drie luxe villa's komen.

3 reacties

 • Jan den Tien

  1 maand geleden
  Villa's toch bouwen en verhuren aan oost Europese werknemers
 • Vlug

  1 maand geleden
  GJ Ach over een paar jaar kunnen ze er ook een kamertje huren heb wat over voor je medemens
 • Eelco .

  1 maand geleden
  Dus dat de heren zelf in een foeilelijk hoogbouw appartement wonen is geen probleem, maar dat er een veel kleinschaliger zorggebouw wordt neergezet, dat pikken ze niet? Typisch nimby gedrag helaas.
 1. Margot wandelt door de Veluwezoom: blijdschap en verdriet wisselen elkaar af door wat ze tegenkomt
  PREMIUM
  Wandelcolumn #1

  Margot wandelt door de Veluwezoom: blijdschap en verdriet wisselen elkaar af door wat ze tegenkomt

  Even uitwaaien, bewegen, je gedachten verzetten in de natuur, zeker in deze tijd is dat voor veel mensen belangrijk. Maar het zal niemand ontgaan zijn, het is druk in de natuur. Speciaal voor De Gelderlander heeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen tien wandelingen door onze mooie provincie uitgezocht die bijzonder de moeite waard zijn en waar het niet zo druk is. Margot Ribberink (weervrouw) en Ap Dijksterhuis (psycholoog), beiden verwoed wandelaar, liepen de routes en delen hun ervaringen.
 1. Man (30) overleden na val van dak
  Play

  Man (30) overleden na val van dak

 2. Jonathan (10) loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen
  Play

  Jonathan (10) loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen

Arnhem e.o.