Veteraan Lars Meijer vlucht tijdens de jaarwisseling naar de Posbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Veteraan Lars Meijer vlucht tijdens de jaarwisseling naar de Posbank. © Rolf Hensel

Veteraan uit Rheden zoekt vuurwerkvrije plek voor militair met PTSS: ‘Knallen worden vuurgevechten’

RHEDEN - Een soort van digitale Gouden Gids met plekken waar militairen met PTSS de jaarwisseling zónder geknal kunnen vieren. Veteraan Lars Meijer (47) uit Rheden roept iedereen met een vuurwerkvrije plek op zich te melden voor zo’n overzicht. Hij weet zelf hoe ellendig het geluid een exploderende nitraat kan zijn. ‘Net als bij een patrouille gaan alle alarmbellen rinkelen.’

48 reacties

 • OuweStomp

  3 jaar geleden
  U moet mij niet vertellen wat een uitzending inhoudt.
 • OuweStomp

  3 jaar geleden
  U kunt bij Lars Meijer een wimpel kopen: 'honor and respect', voor aan de gevel of aan een vlaggenmast. Draag uw respect uit.. 
 • OuweStomp

  3 jaar geleden
  U zit op het verkeerde paard: het gaat niet om gelijk, het gaat om waarheid. De waarheid is dat er geen behoefte is aan stilte-plekken voor veteranen met PTSS. Meijer komt gewoon graag in de krant, dàt is de waarheid. Meijer lijdt  aan het kijk-mij-eens-syndroom.
 • Dani

  3 jaar geleden
  Blijkbaar wilt u koste wat het kost uw gelijk halen, voelt u zich nu tevreden en voldaan? Ik ervaar plaatsvervangende schaamte door mensen zoals u die hun 'gifpijlen' richten op mensen die de moed hebben om zich kwetsbaar op te stellen. Ik wens u wijsheid toe! 
 • Dani

  3 jaar geleden
  Het is juist zeer moedig dat Lars Meijer een lans voor lotgenoten wil breken door zijn verhaal te delen. Alle lof voor hem! Voor u juist absoluut geen lof, het is een grote schande wat u allemaal durft te beweren. Voor het nieuwe jaar wil ik u een zeer nuttige tip geschenk doen die altijd van toepassing is: onthoud uzelf van commentaar totdat u weet waarover u het hebt!