VVD’er Yola Hopmans baalt van blunder met mailtje: ‘Heel dom van me’

DE STEEG - Ze heeft gruwelijke spijt. ,,Het was heel dom van me", zegt de Rhedense VVD-fractievoorzitter Yola Hopmans. Een interne e-mail met de mededeling dat de coalitie tijdens de begrotingsvergadering van dinsdag geen enkel oppositievoorstel zou steunen, stuurde ze per ongeluk ook naar de fractievoorzitters van de oppositie.

13 reacties

 • Opa

  2 maanden geleden
  VVD is een partij die niks op heeft met De burger en geheel in eigen belang opereert.
 • Uw Buurman

  2 maanden geleden
  Bij andere partijen gebeurd dit net zo hard, of nog wel veel harder.
 • Theo

  2 maanden geleden
  Ik ben VVD-stemmer, maar hier schaam ik me kapot voor. Waarvoor? Niet zo zeer dat Hopmans het mailtje per ongeluk naar andere fractievoorzitters stuurde. Dat is gewoon onhandig. Maar ik schaam me dat ze alleen dáárvan vindt dat het dom was. De VVD hoort zakelijk en op basis van argumenten beleid te voeren en Hopmans snapt niet hoe dat werkt. Dat is niet gewoon dom, dat maakt je volstrekt ongeschikt om een vertegenwoordigende functie voor de VVD te vervullen. Zoek je heil buiten de partij, Yola!
 • IvoG

  2 maanden geleden
  Helaas is de Trumpiaanse wij/zij politiek ook hier doorgedrongen. Het gaat niet om het algemeen belang maar om de partijbelangen
 • r munster

  2 maanden geleden
  Dit is heel normaal voor gedrag voor een VVD er  De VVD komt al 6 jaar op rij, sinds de start van de PI-index, als winnaar uit de bus met de meeste affaires. mevr.Hopmans ga u schamen!!!!!!! 
 1. Dik boek vertelt alles wat u maar wilt weten over kasteel en landgoed Biljoen in Velp

  Dik boek vertelt alles wat u maar wilt weten over kasteel en landgoed Biljoen in Velp

  VELP - Alles wat u altijd al wilde weten over het Velpse kasteel Biljoen is nu te vinden in het boek ‘Biljoen, kasteel, bewoners, landgoed’. Het Geldersch Landschap & Kasteelen heeft dit werk uitgebracht omdat het tien jaar eigenaar is van landgoed en huis. Het boek is groot van formaat, dik en rijk geïllustreerd en uitermate geschikt als koffietafelboek. Echt zo'n boek dat niemand leest. Maar dat zou jammer zijn. Hier alvast tien feiten die u niet kende.
 1. Twee geparkeerde auto's gaan in vlammen op in Tiel
  Play

  Twee geparkeer­de auto's gaan in vlammen op in Tiel

 2. Brandweer druk met blussen van grote brand in school in Doetinchem
  Play

  Brandweer druk met blussen van grote brand in school in Doetinchem

Arnhem e.o.