VVD’er Yola Hopmans baalt van blunder met mailtje: ‘Heel dom van me’

DE STEEG - Ze heeft gruwelijke spijt. ,,Het was heel dom van me", zegt de Rhedense VVD-fractievoorzitter Yola Hopmans. Een interne e-mail met de mededeling dat de coalitie tijdens de begrotingsvergadering van dinsdag geen enkel oppositievoorstel zou steunen, stuurde ze per ongeluk ook naar de fractievoorzitters van de oppositie.

13 reacties

 • Opa

  3 jaar geleden
  VVD is een partij die niks op heeft met De burger en geheel in eigen belang opereert.
 • Uw Buurman

  3 jaar geleden
  Bij andere partijen gebeurd dit net zo hard, of nog wel veel harder.
 • Theo

  3 jaar geleden
  Ik ben VVD-stemmer, maar hier schaam ik me kapot voor. Waarvoor? Niet zo zeer dat Hopmans het mailtje per ongeluk naar andere fractievoorzitters stuurde. Dat is gewoon onhandig. Maar ik schaam me dat ze alleen dáárvan vindt dat het dom was. De VVD hoort zakelijk en op basis van argumenten beleid te voeren en Hopmans snapt niet hoe dat werkt. Dat is niet gewoon dom, dat maakt je volstrekt ongeschikt om een vertegenwoordigende functie voor de VVD te vervullen. Zoek je heil buiten de partij, Yola!
 • IvoG

  3 jaar geleden
  Helaas is de Trumpiaanse wij/zij politiek ook hier doorgedrongen. Het gaat niet om het algemeen belang maar om de partijbelangen
 • r munster

  3 jaar geleden
  Dit is heel normaal voor gedrag voor een VVD er  De VVD komt al 6 jaar op rij, sinds de start van de PI-index, als winnaar uit de bus met de meeste affaires. mevr.Hopmans ga u schamen!!!!!!!