Volledig scherm
Het park bij Kasteel Rosendael © Geldersch Landschap & Kasteelen

Wandeling bij kasteel Rosendael voor langzame lopers

ROZENDAAL - Gelders Landschap & Kasteelen organiseert geregeld wandelingen voor de echte wandelfanaten. De wandeling die 24 juni op de agenda staat bij Kasteel Rosendael is juist voor mensen die het rustig aan willen doen.

De wandeling in de kasteeltuin is specifiek voor mensen die niet meer zo ver kunnen of willen lopen. Onder leiding van de boswachter vertrekt de wandeling om klokslag 14.00 uur vanaf het parkeerterrein bij het kasteel, waarbij de deelnemers zelf het wandeltempo mogen bepalen. De groep past zich aan de langzaamste loper aan. 

De route door het park voert langs het beeld van de bedriegertjes maar er is ook aandacht voor bijzondere bomen op het terrein, het parkbeheer en landschapsinrichting. De wandeling door de kasteeltuin duurt naar schatting maximaal anderhalf uur.

Deelname aan de wandeling kost vijf euro, vooraf opgeven is voor deze wandeling niet nodig. Voor donateurs van het GLK is deelname gratis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.