Rode en groene poster voor wie hulp nodig heeft of wil geven tijdens coronacrisis.
Volledig scherm
Rode en groene poster voor wie hulp nodig heeft of wil geven tijdens coronacrisis. © DWCPRINT

Wie hulp wil vragen of geven, kan dit in in Rheden en Rozendaal duidelijk maken met een poster

RHEDEN/ROZENDAAL - Inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal die in deze coronaperiode hulp nodig hebben, kunnen nu een rode poster voor het raam hangen met hun telefoonnummer erop. Wie hulp wil geven, kan het nummer bellen en op veilige afstand overleggen over de wensen.

De rode poster op A3-formaat is deze week paginagroot verschenen in de Regiobode, het huis-aan-huisblad in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Ook in Hummelo, Doesburg en omstreken verschijnt het blad. De kosten voor de advertentie zijn gedragen door de gemeente Rheden en de Regiobode zelf. 

Voor wie hulp wil geven, is er een groene poster in de Regiobode afgedrukt. Ook deze kan, voorzien van een telefoonnummer, voor het raam worden gehangen. Zo maakt hij of zij bekend hulp te willen geven

De poster is bedacht in Groningen

De posteractie ‘Samen sterk tegen corona’ is een initiatief van DWCPRINT, een drukkerij uit Groningen. De posters zijn inmiddels ook verschenen in huis-aan-huisbladen in Groningen, Friesland, Drente, Overijssel, Flevoland en Zeeuwsch-Vlaanderen. 

De posters zijn bij DWCPRINT ook los verkrijgbaar. 

Arnhem e.o.