Het nieuwe college van Rhenen: burgemeester Hans van der Pas en de wethouders Simone Veldboer (PCR), Hans Boerkamp (D66), Jolanda de Heer (CU) en Peter de Rooij (SGP).
Volledig scherm
Het nieuwe college van Rhenen: burgemeester Hans van der Pas en de wethouders Simone Veldboer (PCR), Hans Boerkamp (D66), Jolanda de Heer (CU) en Peter de Rooij (SGP). © DG/Eric Wijnacker

Aanwonenden Spoorgat Rhenen roepen hulp raad in

RHENEN - Een valse start. Dat vinden aanwonenden van het Rhenense Spoorgat over de bouwplannen voor hun deur. Ze hebben de gemeenteraad opgeroepen om te voorkomen dat de wethouder in de zomer alvast intentieovereenkomsten gaat sluiten.

4 reacties

 • Chef

  3 jaar geleden
  "...heeft de bewoners uitgenodigd, maar pas na de zomervakantie..." Wel verd..., hoe onfatsoenlijk kun je zijn?! Maar ondertussen wel de bestemmingsplannen en verkoop van gemeentegrond voorbereiden zeker...
 • Michael

  3 jaar geleden
  Altijd weer die Hans van der Pas met zijn spelletjes met de mannen van het geld ( de projectontwikkelaars) Was ook zo in Bernheze, waar hij weg moest als wethouder. Benader maar een goede advocaat, want dat is het enige wat helpt en vertraagt.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  de gemeente gaat hier wel in mee, omdat zogezegd  de projectontwikkelaar al wat gekocht heeft, dit komt de gemeente goed uit, beuren ze weer geld.
 • DvD

  3 jaar geleden
  Er zijn echt nog wel andere mogelijkheden in Rhenen hoor. En laat projectontwikkelaars vooral niet de dienst bepalen. Dat heeft niet altijd de gewenste uitwerking. Gemeente luister en reageer verstandig naar het protest, want zij weten heel goed dat dit een idioot en onveilig plan is! 

De Vallei