Volledig scherm
De Frederik van de Paltshof is op tijd klaar voor de intocht van Sinterklaas. © DG

Alles netjes aan kant voor Sinterklaas

RHENEN- De laatste stenen worden recht gelegd in het centrum van Rhenen om Sinterklaas zaterdag vrij baan te geven voor zijn intocht. De grote opknap van het centrum gaat in januari verder.

Sinds september krijgt het centrum van de stad een flinke facelift. Het werk liep wel wat vertraging op, waardoor er deze week nog even wordt doorgewerkt. Zo wordt deze dagen gewerkt aan de nieuwe trappartij voor de bakkerij op de hoek van de Molenstraat. Dat begon later dan gepland omdat de natuurstenen met wat vertraging geleverde werden.

Waterpartij

De gemeente en de aannemer hadden al in hun planning rekening gehouden met een in tweeën geknipte opknap. Tijdens de feestmaanden moet het centrum van Rhenen goed bereikbaar zijn voor bezoekers. In januari wordt onder andere de waterpartij aangelegd die de oude fontein gaat vervangen langs de Frederik van de Paltshof.

Volledig scherm
De nieuwe trappartij op de hoek van de Molenstraat. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei