Met behulp van onder meer de Rhenense panda's moet het lesprogramma ‘Bio-diversi-WAT?!’ kinderen kennis bijbrengen over biodiversiteit. Hoofd dierenverzorging José Kok (links) benaderde de WUR voor een samenwerking: Rebekah Tauritz ontwikkelde mede het lesprogramm
Volledig scherm
PREMIUM
Met behulp van onder meer de Rhenense panda's moet het lesprogramma ‘Bio-diversi-WAT?!’ kinderen kennis bijbrengen over biodiversiteit. Hoofd dierenverzorging José Kok (links) benaderde de WUR voor een samenwerking: Rebekah Tauritz ontwikkelde mede het lesprogramm © Herman Stöver

‘Bio-diversi-WAT?!’: met de panda’s van Ouwehands leren over biodiversiteit

RHENEN - Duizend bassischoolleerlingen uit de regio brengen volgend jaar een bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Met behulp van onder meer de Rhenense panda's moet het lesprogramma ‘Bio-diversi-WAT?!’ kinderen kennis bijbrengen over biodiversiteit.

1 reactie

 • Loek

  8 maanden geleden
  Ik ben beslist geen fan van José Kok, ken haar persoonlijk, maar voor de dieren is zij top en ook dit is weer een prachtig initiatief! Voor de dierentuin is zij absoluut goud waard!!!
 1. Ophef in Rhenen over mogelijke komst zonnepark bij Remmerden: had de koper voorkennis?
  PREMIUM
  6

  Ophef in Rhenen over mogelijke komst zonnepark bij Remmerden: had de koper voorkennis?

  RHENEN - Natuur opofferen voor groene energie? Dat accepteren de omwonenden van het landelijk gebied bij Remmerden, net buiten Rhenen, niet. Al helemaal niet nu blijkt dat VVD-raadslid Arjen Bonnema delen van het natuurgebied heeft opgekocht. Bonnema zegt op zijn beurt de grond nooit expliciet gekocht te hebben om een zonnepark te ontwikkelen. ,,Maar ik ben er niet op tegen als er op mijn stuk land zonnepanelen komen.”

De Vallei