Volledig scherm
Ondanks het slechte weer zijn er zaterdagavond wel optredens in de Cunerakerk ter gelegenheid van de grotendeels afgelaste Cuneradag in Rhenen. © Herman Stöver

Bosfair Kwintelooijen en buitenactiviteiten Cuneradag Rhenen afgelast door harde wind

RHENEN - De harde wind speelt twee activiteiten in Rhenen deze zaterdag danig parten. De BosFair op recreatieterrein Kwintelooijen is geheel geschrapt en dat geldt ook voor de buitenactiviteiten van de Cuneradag.

Van de Cuneradag blijft Kunst en Kitrsch in het Stadsmuseum Rhenen gehandhaafd en ook het avondprogramma in de Cunerakerk met onder meer showharmonie OBK, popkoor Future en zangeres Foukje Zuidema.  

Straatdiner

Het straatdiner wordt verplaatst van de Fred. van de Paltshof naar binnen in de Westpoort. Ook de veiligheidsdag van brandweer en politie, gekoppeld aan de Cuneradag, is afgelast vanwege het slechte weer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei