Volledig scherm
Zwaargewond door bedrijfsongeluk met container. © Dirk/RonV Media

Bouwvakker komt met arm onder container en raakt zwaargewond

RHENEN - Aan de Simon Stevinweg in Rhenen is dinsdagochtend een bouwvakker zwaargewond geraakt tijdens werkzaamheden aan een huis. Hij kwam met zijn arm klem te zitten onder een container. De man is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Het bedrijfsongeval gebeurde tijdens het wisselen van een container met bouwmaterialen voor de deur van het huis. De lege container werd op de vrachtwagen gewisseld voor een volle. 

De man was nog bezig de laatste zaken vast te zetten toen zijn collega de container op de wagen tilde. Volgens een woordvoerder van de arbeidsinspectie raakte hij daardoor met zijn complete onderarm knel te zitten tussen de vrachtwagen en de loodzware bak. 

Voordat de hulpdiensten er waren, schoten buurtbewoners te hulp. Zij hebben onder andere handdoeken gebracht. Zij zagen meteen dat de arm er slecht aan toe was. ,,De botten waren duidelijk te zien’’, aldus een buurtbewoner.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei