Volledig scherm
PREMIUM
Sasja Masovic heeft na 40 jaar weer een restaurant in Hotel Grebbeoord gevestigd. © Herman Stöver

Brasserie in voormalig hotel GrebbeOord open: ‘Ze vroegen: Sasja, waar ben je aan begonnen?’

RHENEN - Het voormalige hotel Grebberoord aan de voet van de Grebbeberg in Rhenen verkeerde jarenlang in troosteloze staat, maar daar is niets meer van te zien. Sinds dinsdag zijn de deuren van brasserie Villa GrebbeOord geopend.

,,Het pand ken ik mijn hele leven al. Altijd als ik er langsfietste, was ik erdoor gefascineerd”, vertelt Sasja Masovic, eigenaar van restaurant Het oude Pakhuis in Wageningen.

Hij is nu ook eigenaar van brasserie Villa GrebbeOord onderaan de Grebbeberg in Rhenen. ,,De locatie vind ik magisch. De Grebbeberg aan de achterkant van het pand lijkt wel Zuid-Duitsland of Oostenrijk. Vanaf de voorkant kijk je zo de Blauwe Kamer in. Voor mij is dit het mooiste stukje van Nederland. Toen ik zag dat het gebouw te koop stond, kon ik mijn ogen niet geloven.”,

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei