Volledig scherm
Oppassen voor automobilisten vanuit Rivierenland richting Rhenen: in de nacht van woensdag op donderdag gaat de afslag naar Wageningen dicht. © Herman Stöver

Brug-afrit Wageningen nacht 'op slot' voor auto's uit Rivierenland

RHENEN - Automobilisten vanuit Rivierenland moeten in de nacht van woensdag op donderdag omrijden als ze naar Wageningen willen. De afslag bij de brug gaat dicht en later op de avond ook de route via Achterberg.

De provincie Utrecht gaat dan aan het werk op de N233, de provinciale weg van Kesteren naar Veenendaal. Doorgaand verkeer is wel mogelijk, maar aan de Rhenense kant van de brug is de afslag naar Wageningen (Zwarteweg) vanaf 20.00 uur afgesloten. Verkeer vanuit Rhenen kan wel via de Zwarteweg naar Veenendaal rijden.

Ook Achterberg 'dicht'

Wie over de N233 rijdend naar Wageningen wil, moet er bovendien rekening mee houden dat bij de volgende kruising de wegen naar Achterberg en Rhenen op slot gaan van 23.00 tot 03.00 uur. Dan kunnen automobilisten niet de Achterbergsestraatweg en de Bergweg op kunnen. 

Er staan omleidingsborden, er zijn verkeersregelaars aanwezig en de uitvoerder zal zijn uiterste best doen om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Bij slecht weer worden de werkzaamheden in de nacht van donderdag op vrijdag uitgevoerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei