Waled Al Deyar Bakrle en Hans van der Pas zijn allebei burgemeester van Rhenen. Waled als kinderburgemeester, Van der Pas als burgervader.
Volledig scherm
PREMIUM
Waled Al Deyar Bakrle en Hans van der Pas zijn allebei burgemeester van Rhenen. Waled als kinderburgemeester, Van der Pas als burgervader. © Herman Stöver

De twee burgemeesters van Rhenen: ‘Als kinderen moeilijk gaan kijken, weet ik dat ik het anders moet uitleggen’

interviewWaled Al Deyar Bakrle (11) is geboren in Syrië, woont sinds vijf jaar in Rhenen en is sinds vorige week de nieuwe kinderburgemeester van zijn woonplaats. Burgemeester Hans van der Pas is blij met de opvolger van Mila Petersen. ,,Waled is enthousiast, heeft ambitie en wil graag dingen bereiken.”

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    9

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

De Vallei