Volledig scherm
Lintjesregen in Rhenen. © Peter Kuhl

Drie Rhenenaren en één Wageninger krijgen lintje in Rhenen

LintjesregenRHENEN - Burgemeester Hans van der Pas van de gemeente Rhenen heeft vandaag koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan drie inwoners van de gemeente Rhenen en één inwoner van de gemeente Wageningen. 

De vier mannen zijn allen onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Teun Jordaan (1932)  kreeg een lintje voor zijn werk als vrijwilliger bij de Oorlogsgravenstichting en het Cuneragilde. Dirk Mous (1943) is onder meer actief lid van de Veenendaalse Bridge Vereniging en de Gebiedsraad Kwintelooijen. Ook was hij scheidsrechter bij de KNLTB. 

Ombudsman van zakelijk Rhenen 

Roef van Laar (1942) wordt ‘de ombudsman van zakelijk Rhenen’ genoemd. De man van de Motor en Autoclub Rhenen en Omgeving is al sinds 1977 nauw betrokken bij de motorsport in Rhenen. Inmiddels woont hij in Wageningen. Omdat hij veel voor Rhenen heeft betekend, wordt de onderscheiding hier uitgereikt.

Gerrit Verhaaf (1970) krijgt de onderscheiding voor zijn werk als vrijwilliger bij het Rode Kruis in Rhenen. Ook is hij steward bij de Gelders Veenendaalse Voetbal Vereniging (GVVV) te Veenendaal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei