Ouwehands
Volledig scherm
PREMIUM
Ouwehands © DG

‘Dringen’ in dierentuinen in herfstvakantie: ‘Als je de dieren ziet, vergeet je soms de coronaregels’

Waar in binnensteden elke bezoeker zich geconfronteerd weet met corona, lijkt in dierentuinen corona heel ver weg. ‘Soms denk ik, moet ik er dan wat van zeggen?’

16 reacties

 • Frietje

  6 maanden geleden
  We komen nooit van het virus af, als u even doordenkt dan de Nederlandse grenzen zult u dat snel beseffen. Het word tijd dat we eens gaan accepteren dat het virus er is en daarmee leren omgaan ipv angstvallig panisch doen.
 • Bunningse

  7 maanden geleden
  Ik ben inderdaad bang dat dit vanaf dinsdag de realiteit gaat worden.
 • Bunningse

  7 maanden geleden
  Eigen verantwoordelijkheid, niet de ondernemer een lesje gaan geven. Weet je hoeveel de meeste ondernemers hebben geïnvesteerd en ondernomen zodat men zich beter aan de regels kan houden? Daarnaast loopt ene dierentuin momenteel gewoon kosten mis doordat je tijdsblokken moet reserveren etc. Mensen moeten zelf nadenken om dit virus te bedwingen, handvatten genoeg!
 • Patrick

  7 maanden geleden
  Volgens mij heeft R. Fluit het beter gevolgd dan u. Van de iets meer dan 30% van positieve gevallen, waarvoor ze een oorsprong vermoeden, is bijna nihil naar buiten te herleiden. Mee eens, het niveau van BCO is om te huilen, maar denk wel dat het specifieker is dan uw statement.
 • Vak29

  7 maanden geleden
  Het heeft niets met de dierentuinen te maken. Iedereen moet zonodig vrij zijn in een schoolvakantie en wil dan iets gaan doen met de kinderen. Begrijpelijk, maar je kunt je op dit moment afvragen of dat het beste idee is dat je ooit hebt gehad. Ga naar de dierentuin buiten de schoolvakantie, dan is er niets aan de hand. Quality time me de kids is meer dan risico lopen op drukke plaatsen in de schoolvakanties
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

De Vallei