Bewoner Edwin Brink bij het perceel aan de Utrechtsestraatweg in Rhenen waar bouwplannen voor zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoner Edwin Brink bij het perceel aan de Utrechtsestraatweg in Rhenen waar bouwplannen voor zijn. © Elly Molenaar

Geschokte buurtbewoners zijn bang hun 'parel van Rhenen' kwijt te raken

Rhenen - Geschokt en verbaasd, zo voelen de bewoners van de Utrechtsestraatweg in Rhenen zich. De bouwplannen op het perceel tegenover hun huizen houdt de gemoederen flink bezig. In de gemeenteraad wordt over die plannen binnenkort een besluit genomen.

12 reacties

 • Eikje Bat

  3 maanden geleden
  In heel Nederland regeert het geld.
 • Hennie Brouwer

  3 maanden geleden
  Janneke Jansen: voeg daar ook de gemeente bij. Precies hetzelfde. Mensen met heel veel geld lukt het om bestemmingsplannen te wijzigen (terwijl deze net was vastgesteld). Kapitale huizen te bouwen aan de rand van een beschermd natuurgebied. waar lichtvervuiling zo een Natura-2000 gebied inknalt. Of op de rand van een gebied met geologische waarde. Mag allemaal en nog erger de gemeente knipt, buigt en gaat er in mee.
 • Ceciel Buijser

  3 maanden geleden
  @B. van de Laar, Hoei, dan zal ik een andere hobby moeten zoeken dan mensen de gordijnen in te jagen. Jammer, ik ben er best wel goed in.
 • Johann Janssen

  3 maanden geleden
  hier zullen echt geen sociale huurhuizen worden gebouwd. denk eerder aan een miljoentje of meer, want dit is er wel een mooie omgeving voor.
 • A. v.d. Hoog

  3 maanden geleden
  @Ceciel als de Gelderlander op jou voorstel van een aparte tap zou ingaan dan worden het lege lange dagen voor jou als je niet meer overal op kunt reageren.

De Vallei