Bewoner Edwin Brink bij het perceel aan de Utrechtsestraatweg in Rhenen waar bouwplannen voor zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoner Edwin Brink bij het perceel aan de Utrechtsestraatweg in Rhenen waar bouwplannen voor zijn. © Elly Molenaar

Geschokte buurtbewoners zijn bang hun 'parel van Rhenen' kwijt te raken

Rhenen - Geschokt en verbaasd, zo voelen de bewoners van de Utrechtsestraatweg in Rhenen zich. De bouwplannen op het perceel tegenover hun huizen houdt de gemoederen flink bezig. In de gemeenteraad wordt over die plannen binnenkort een besluit genomen.

11 reacties

 • Meike Bat

  1 jaar geleden
  In heel Nederland regeert het geld.
 • Hennie Brouwer

  1 jaar geleden
  Janneke Jansen: voeg daar ook de gemeente bij. Precies hetzelfde. Mensen met heel veel geld lukt het om bestemmingsplannen te wijzigen (terwijl deze net was vastgesteld). Kapitale huizen te bouwen aan de rand van een beschermd natuurgebied. waar lichtvervuiling zo een Natura-2000 gebied inknalt. Of op de rand van een gebied met geologische waarde. Mag allemaal en nog erger de gemeente knipt, buigt en gaat er in mee.
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  @B. van de Laar, Hoei, dan zal ik een andere hobby moeten zoeken dan mensen de gordijnen in te jagen. Jammer, ik ben er best wel goed in.
 • C. v. Bergen

  1 jaar geleden
  @Ceciel als de Gelderlander op jou voorstel van een aparte tap zou ingaan dan worden het lege lange dagen voor jou als je niet meer overal op kunt reageren.
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Krijgen we nou iedere jammerkont in beeld die zijn uitzicht kwijt dreigt te raken? Dat wordt dan nog wat met dan voornemen van het Rijk om een miljoen huizen te bouwen. Misschien kan de Gelderlander hier een aparte tab voor maken?
 1. ‘Gekkenhuis’ bij NSC, venijn in de staart bij SDVB en veel rode kaarten: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  ‘Gekkenhuis’ bij NSC, venijn in de staart bij SDVB en veel rode kaarten: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  NSC Nijkerk heeft het niet gemakkelijk in de vierde divisie B, maar peurde er zaterdag tegen FC Bilt een 2-3 zege uit. Dat werd eventjes gevierd bij de Nijkerkers. ‘Een gekkenhuis’, beschreef trainer Ruud van de Geest de euforie. Minder vrolijk ging het eraan toe voor Milan van Veldhuizen (Terschuurse Boys), Mehmet Akcan (HVC) en trainer Bert van den Brom (APWC). Zij kregen de rode kaart voorgehouden.