Hakenkruis van stickers op tafeltennistafel: 'Ouders, geef extra geschiedenisles'

ELST - Bij multifunctioneel gebouw Het Bestegoed in Elst (gemeente Rhenen) is de politie afgelopen week gestuit op een tafeltennistafel met een hakenkruis van stickers erop. 'Aan de ouders het verzoek om een extra geschiedenis les aan hun kinderen aan te bieden', schrijft een agent van de politie van Rhenen nu op Facebook.

Volledig scherm
Het hakenkruis op de tafeltennistafel. © Politie Rhenen/Facebook

De afgelopen tijd heeft de politie 'relatief veel' meldingen van overlast bij Het Bestegoed ontvangen. Daarbij kan gedacht worden aan vuurwerk- en geluidsoverlast, het laten rondslingeren van rotzooi en vernielingen.

'En van de week kreeg ik het dieptepunt toegezonden...', meldt de agent op Facebook. Hij doelt daarmee op het hakenkruis dat met stickers op een tafeltennistafel was gemaakt. 'Blijkbaar zaten een aantal leerlingen tijdens geschiedenisles op hun telefoon te kijken toen hier uitleg over werd gegeven.'

De politie vraagt inwoners van Elst nu om het terrein van Het Bestegoed netjes te houden, zodat er straks geen hoge hekken hoeven te staan die om 17.00 uur sluiten. De komende periode vinden er extra politiecontroles plaats bij het multifunctioneel gebouw en worden waar nodig bekeuringen uitgedeeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei