Henk Deys en Maike Woldring in de trouwzaal van het Oude Raadhuis in Rhenen die om wordt gebouwd tot tijdelijke expositieruimte voor de kaartencollectie van Deys.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Deys en Maike Woldring in de trouwzaal van het Oude Raadhuis in Rhenen die om wordt gebouwd tot tijdelijke expositieruimte voor de kaartencollectie van Deys. © Herman Stöver

Kijkje in de keuken van het nieuwe Stadsmuseum Rhenen

RHENEN - Wat gebeurt er toch achter de deuren van het oude Rhenense raadhuis? Zaterdag kunnen de inwoners weer een blik naar binnen werpen, wanneer het nieuwe Stadsmuseum de deuren opent.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nico van Laar is bij Lunteren een vreemde eend in de bijt

    Nico van Laar is bij Lunteren een vreemde eend in de bijt

    RHENEN/LUNTEREN - De selectie van Lunteren heeft komend seizoen een vreemde eend in de bijt. Nico van Laar (31) verruilde onlangs ‘zijn’ VVA voor Lunteren. Een opmerkelijke overgang, aangezien de tweedeklasser juist weer een Lunters gezicht wil tonen. ,,Jonkie Paays zit tegenwoordig in de technische commissie”, geeft de verdediger uit Rhenen aan. ,,Met Jonkie heb ik bij VVA nog samengespeeld. Dat is voor mij de link met Lunteren.”

De Vallei