Volledig scherm
Sven Merlijn op Kwintelooijen © Herman Stöver

Lopen...en een Ferrari

VALLEIVOLKVeenendaler Sven Merlijn wordt er gelukkig van om lekker hard te lopen op en rond recreatiegebied Kwintelooijen. 

,,Zeker als het lekker weer is zoals nu. Geen overdreven lange afstanden, maar een kilometer of vijf jezelf en je lijf even flink uittesten. Dat voelt goed.’’ Merlijn is kok op de Wageningen Campus: ,,Mooi werk, maar natuurlijk zou ook ik nog gelukkiger worden als ik de loterij zou winnen.’’ En dan? ,,Poeh, in ieder geval een lekkere snelle auto, een Porsche of een Ferrari.’’ Daar zouden ze op de campus wel van opkijken als zo'n racebolide opeens het universiteitsterrein op zou rijden: ,,Een beetje dromen mag toch wel? Maar ik ga nu eerst even hardlopen, ook dat maakt gelukkig hoor.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 656.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Televisie neemt kijkje achter de schermen van Ouwehands Dierenpark
    PREMIUM

    Televisie neemt kijkje achter de schermen van Ouwehands Dierenpark

    RHENEN – Als bezoeker van Ouwehands Dierenpark in Rhenen kun je de dieren vaak vanuit allerlei hoeken goed bekijken. Toch zie je lang niet alles. Daar hebben de publieke omroep NTR en mediabedrijf I Care Producties (ICP) iets op gevonden. In hun zesdelige serie ‘Het echte leven in de dierentuin’ is te zien wat er zich na sluitingstijd allemaal afspeelt op plekken waar je als bezoeker normaal gesproken niet komt.

De Vallei