Volledig scherm
Lee Towers op de Rijnweek in 2012. © Herman Stöver

Nick en Simon op slotdag Rhenense Rijnweek

RHENEN - Nick en Simon staan op het podium op de slotavond van de Rhenense Rijnweek. De Volendammers zijn daarmee de eerste grote artiesten die op zaterdag 13 juli 2019 naar Rhenen komen.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat er op de 22ste editie van de Rijnweek een extra avond komt, namelijk op woensdag 10 juli met ‘de Vrienden van de Rijnweek’. Voor die dag zijn Wolter Kroes en The Dirty Daddies aangetrokken. 

De slotdag op  zaterdag 13 juli wordt een extra lange festivaldag waar de programmering als om 15.00 uur begint, aldus de organisatie. ‘Negen uur lang is er een non-stop programma met artiesten met in de avond een groots optreden van het Volendamse duo Nick en Simon'. De Rijnweek 2019 vindt plaats van 6 juli tot en met 13 juli. Alle avonden in de Veerwei zijn voor iedereen volledig gratis te bezoeken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei