De Rijnbrug.
Volledig scherm
De Rijnbrug. © Sven Menschel

Nieuwe Rijnbrug krijgt twee keer twee rijstroken, willen provincies

RHENEN/ KESTEREN - De provincies Gelderland en Utrecht willen samen toch flink de beurs trekken voor een nieuwe Rijnbrug tussen Rhenen en Kesteren. Voor 2025 moet er een brug liggen die in beide richtingen twee rijstroken bevat. 

17 reacties

 • Manfred

  3 jaar geleden
  Kan ook gelijk het fietspad verbreed worden, want dat is vaak ook al tricky met al die scholieren. Ook mooi zou het zijn als een veiligere afscherming komt van het gemotoriseerde verkeer, zoals bij de A50. Nu ligt er  regelmatig afval dat ergens vanaf is gewaaid, je  zal er maar net rijden. Ook zijn er al motorvoertuigen door de geleiding heen gebroken.
 • Anton

  3 jaar geleden
  Excuus aanvaard. Ik snap je punt wel biker maar het grotere geheel aan problemen gaan wij nooit niet op lossen vrees ik. Ik probeer op microniveau mijn bijdrage te leveren maar geloof me, die doortrekking zal het verkeer beter door laten stromen = minder vervuiling. De verwachting of hoop dat 50% vd mensen de auto ineens laat staan is wishfull thinking en gaat niet gebeuren vrees ik of die doortrekking er nu komt of niet.
 • Enspijk

  3 jaar geleden
  leg aan die brug.maar het zal wel weer voor de zoveelste keer weer niet doorgaan.en ondertussen mag u, belastingbetaler, dit gepruts verder financieel ondersteunen.Deze weg had er 10 jaar geleden al moeten liggen omdat de visie ontbreekt om de A12 met de A15 te verbinden, dan had het niet nodig geweest maar dit is in Nederland waar een klein aantal milieufanatici de meerderheid hun drammerige mening kunnen opleggen gewoon onmogelijk.
 • Biker

  3 jaar geleden
  was idd redelijk kort door de bocht, sorry!. Moestuin is top (wij ook), bewustzijn is al heel wat dat is niet iedereen gegeven..ik fiets zonder accu, kan dat gelukkig ook voor 10km plus aan naar m'n werk. Lekkere uitlaatklep. Punt is dat men alleen maar naar groei en uitbreiding lijkt te denken en ik steeds vaker denk waarom? Volgens mij is het redelijk gekkenwerk waar we in NL maar zeker ook daarbuiten mee bezig zijn..
 • Ricsi

  3 jaar geleden
  Maak er maar een spoorbrug van en verplaats de autobrug naar ergens anders.Zijn we hier mooi van dat extra verkeer af.

De Vallei