Ouwehands opent als een van de eerste grote parken de deuren, en zo gaat het er nu aan toe

videoRHENEN - Ouwehands Dierenpark in Rhenen heeft maandag na twee maanden weer de deuren geopend voor publiek. Voor het eerst konden de nieuwe, jonge ijsbeertjes in het echt worden bewonderd. Maar wel met de nodige voorzorgsmaatregelen. 

Door de maatregelen omtrent het coronavirus moest de dierentuin in Rhenen de deuren noodgedwongen dichthouden. Het leven op het park ging ondertussen gewoon door, maar zonder dat bezoekers dat konden zien. 

Er is een hoop gebeurd in de tussentijd. De dieren hebben niet stilgezeten. Zo was de geboorte van een babypanda groot nieuws, maar ook de ijsberen kregen er een tweeling bij. Die ijsbeertjes stelen maandag de show. Vooral kinderen zijn niet voor het glas tussen het verblijf van de dieren en het wandelpad weg te krijgen. 

Lisanne Tasma met haar dochter Nine bij het verblijf van de ijsberen.
Volledig scherm
Lisanne Tasma met haar dochter Nine bij het verblijf van de ijsberen. © Raphael Drent
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei