Volledig scherm
DJ Paul Elstak komt naar de Rijnweek in Rhenen. © ANP

Paul Elstak naar Rijnweek Rhenen

RHENEN - Paul Elstak en Kriss Kross Amsterdam komen met de Rijnweek naar Rhenen. Het zijn de eerste twee namen die de organisatie heeft vrijgegeven voor ‘Rijndance’ op donderdag 11 juli.

Later worden de andere dj’s en acts bekend gemaakt. Rijndance vormt een onderdeel van de Rijnweek die duurt van 5 tot en met 13 juli.

Paul Elstak is een happy hardcore legende van het eerste uur die in de jaren negentig hits scoorde zoals Rainbow in the sky  en Luv U More. Hij scheef ook de titelsong voor de film New Kids Turbo. Kris Kross Amsterdam is een productie- en dj-team dat internationaal furore maakt. Naast de festivals die het trio aandoet deze zomer als Mysteryland en Tomorrowland treedt Kris Kross Amsterdam deze zomer ook op tijdens Rijndance.

Slotavond

 Nick en Simon staan op het podium op de slotavond van de Rhenense Rijnweek. De Volendammers zijn daarmee de eerste grote artiesten die op zaterdag 13 juli 2019 naar Rhenen komen. Eerder maakte de organisatie al bekend dat er op de 22ste editie van de Rijnweek een extra avond komt, namelijk op woensdag 10 juli met ‘de Vrienden van de Rijnweek’. Voor die dag zijn Wolter Kroes en The Dirty Daddies aangetrokken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei