Volledig scherm
Pieter van Vollenhoven, prinses Margriet en hun zoon prins Pieter-Christiaan in 2018 tijdens de dodenherdenking op de Grebbeberg. © ANP/Piroschka van de Wouw

Pieter en Margriet bij herdenking op Grebbeberg

RHENEN/ WAGENINGEN - Prinses Margriet, haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven en hun zoon prins Pieter-Christiaan zijn zaterdagavond 4 mei aanwezig bij de herdenking op het Militair Ereveld Grebbeberg in Rhenen. 

Tijdens de Nationale Militaire Dodenherdenking worden alle beroepsmilitairen en dienstplichtigen herdacht die sinds 1940 waar ook ter wereld voor het koninkrijk zijn gevallen. Pieter en Margriet zijn vaste gasten bij de plechtigheid op de Grebbeberg.

Wageningen

Een dag later is Van Vollenhoven traditiegetrouw in de Johannes de Doperkerk in Wageningen aanwezig bij de bijeenkomst ter gelegenheid van de nationale herdenking van de capitulaties van de Duitse en Japanse bezettingsmacht in Nederland en het voormalig Nederlands-Indië in 1945. Na deze plechtigheid wandelt Van Vollenhoven naar het 5 Mei Plein om aanwezig te zijn bij het defilé. In 2015 was ook Margriet present bij het defilé.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei