De borden langs de Edeseweg in Bennekom. Sommige inwoners en burgemeesters kunnen de dubbelzinnigheid van de boodschap niet waarderen.
Volledig scherm
PREMIUM
De borden langs de Edeseweg in Bennekom. Sommige inwoners en burgemeesters kunnen de dubbelzinnigheid van de boodschap niet waarderen. © Herman Stöver

Pikant reclamebord zorgt opnieuw voor rel: ‘Frustratie wekken was niet de bedoeling’

RHENEN - Met de slogan ‘Durf jij vreemd te gaan?’ hopen de organisaties Knooppunt Techniek en Regio FoodValley personeel richting de technische sector te trekken. De reclameborden - die in de hele Vallei langs de weg staan - schieten bij de Rhenense SGP-fractie echter in het verkeerde keelgat. 

8 reacties

 • Mies Gooyer

  2 jaar geleden
  Ewoud, ik denk dat het merendeel het helemaal niet normaal vindt. Dat er dating bureaus voor bestaan gaat mij zelfs veel te ver. Maar als het met wederzijds goedkeuren is, moeten ze dat helemaal zelf weten. Het mooie is dat deze reclame in iedergeval zijn portie aandacht heeft gehad, dat is de bedoeling.
 • Ewoud van de Wetering

  2 jaar geleden
  Je partner belazeren en vreemd gaan is tegenwoordig heel gewoon. Het is zelfs business. En mensen worden boos als je ze daar op aanspreekt. Wat zegt dat over onze maatschappij? Dat niemand nog betrouwbaar is? Want als je je partner, je levensgezel, al bedriegt zul je anderen ook bedriegen.
 • janneke Jansen

  2 jaar geleden
  Helaas voor mijn mede regeerders, ik heb mij geërgerd, vlak bij een school neer zetten om te provoceren. Hoorde toevallig 2 leerlingen die tegen elkaar zeiden dat ze het stom vonden. Telkens moeten we in Nederland kennelijk de grenzen van fatsoen opzoeken om aandacht voor reclame te krijgen. En nee ik ben niet preuts en niet van een zeer kerkelijke beweging, en wel ruimdenkend Maar het punt is gemaakt, dus kunnen ze weer weg de borden.
 • Yvonne

  2 jaar geleden
  De boodschap zet aan het denken en is in mijn ogen daardoor erg goed. Als ze de dubbelzijdigheid niet zien, zegt dat veel over het beperkte denken van veel SGP'ers. 😀
 • Jörgen Hofland

  2 jaar geleden
  En de SGP zorgt wederom zelf voor nog meer aandacht op zo'n soort reclame uiting. Deze schijnheiligen zullen er achter hun gesloten gordijnen zelf ook wel hard om lachen.