Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie © ANP

Politie waarschuwt naaktlopers Rhenen: 'dit wordt heel prijzig'

RHENEN - De politie in Rhenen heeft meldingen gekregen over naaktrecreatie bij de plas in de buurt van de wijk Vogelenzang.

Toen de agenten zaterdag gingen kijken, troffen zij een aantal dames aan die topless aan het zonnen waren. ,,Nu was die wijze van recreëren niet het probleem, maar wel de aanwezigheid waar het niet is toegestaan te verblijven. Voor de plas en en de omgeving geldt: verboden toegang’’, laat de politie in een bericht op Facebook weten.

Zondag kwam er een melding van naaktrecreatie. ,,Dit is uiteraard niet toegestaan’’, laat de politie weten in het bericht. 

'Heel prijzig'

De politie roept iedereen op om uit de buurt te blijven van de plas om zo een boete te voorkomen. Zéker zonder kleren: ,,Met een boete erbij voor in je blootje lopen wordt het heel prijzig.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei