Volledig scherm
© Herman Stöver

Politieonderzoek naar kogel in gemeentehuis Rhenen stopgezet

RHENEN - Het is inmiddels bijna drie maanden geleden dat er een kogelgat in een raam van het gemeentehuis in Rhenen werd aangetroffen. En zo ook de bijbehorende kogel in het gebouw zelf. In de tussentijd is het onderzoek stopgezet, omdat de politie niks kon vinden wat zou kunnen leiden naar degene die geschoten heeft.

Sinds het sluiten van het onderzoek gaat het er weer ‘gewoon’ aan toe in het gemeentehuis. ,,We gaan maar uit van een verdwaalde kogel’’, vertelt de woordvoerder.

De kogel

Op maandag 10 september werden ambtenaren opgeschrikt door een verbrijzeld raam en een kogel in hun kantoor. Vrijwel direct kwam de politie onderzoek doen. Ook de buurt was geschrokken door de kogel in het gemeentehuis. 

Niemand had iets gezien, een enkele buurtbewoner dacht iets gehoord te hebben die nacht. De politie kon echter geen sporen vinden.

In het gemeentehuis werden extra veiligheidsmaatregelen opgesteld, maar er is niks meer van de dader vernomen. Er zijn geen incidenten meer geweest en de gemeente is ook niet meer bedreigd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei