t.b.v. Vallei 
Drukte op de Rijnbrug bij Rhenen.
Volledig scherm
t.b.v. Vallei Drukte op de Rijnbrug bij Rhenen. © Harold Schuil

PVV heeft liever snelweg door Het Binnenveld maar gaat mee met dubbele Rijnbrug

RHENEN/UTRECHT - De PVV stemde maandag in met de verdubbeling van de Rijnbrug bij Rhenen, ,,Maar eigenlijk niet van harte’’, zei het Utrechtse Statenlid Han IJsennagger. 

14 reacties

 • Henksch

  4 jaar geleden
  De natuurwaarden in het Binneveld zijn officieel erkend anders krijg je geen Natura2000 status. Die soortenrijkdom ligt vast. Je kunt natuur wel leuk een links hobby noemen en dat klinkt ook heel grappig, maar wij leven met en van de natuur. Als laaggelegen gebied tussen de hoger gelegen Veluwe en Heuvelrug is de Binnenveld een belangrijk migratiegebied voor veel soorten
 • Lauwe

  4 jaar geleden
  Het eerste stuk ligt er al jaren. 2x2 baans van Echteld naar Beneden Leeuwen met een brug over de Waal. Ooit was het de bedoeling om die weg door te trekken over de Maas naar Ossen aansluiten op de A50. Vanaf Echteld/Lienden is wellicht een nieuwe brug te bouwen naar de noordkant van de Lek en dan aansluiten naar de A12.
 • Fietser

  4 jaar geleden
  Van “linkse hobby’s” en “zondagsrust” worden we doodmoe.
 • DenBelg

  4 jaar geleden
  Wageningen doet niet mee! #stiltegebied #natura2000
 • Scherpschutter

  4 jaar geleden
  Nee hoor, helemaal niet belachelijk en zeker wel bespreekbaar, eigenlijk noodzakelijk. Die weg komt er sowieso, vroeg of laat; de plannen liggen er al en er zijn heel weinig tegenstanders. Wat mij betreft; liever vandaag dan morgen.