De omstreden advertentie in het bushokje in Rhenen, op de weg naar Remmerden.
Volledig scherm
PREMIUM
De omstreden advertentie in het bushokje in Rhenen, op de weg naar Remmerden. © Herman Stöver

Rhenen haalt Second Love-posters weg om problemen in jeugdzorg te voorkomen: ‘Wat dát doet met kinderen...’

RHENEN/VEENENDAAL - Rhenen gaat de posters van Second Love - ‘flirten is niet alleen voor singles’ - verwijderen uit bushokjes. Volgens de burgemeester wil het stadsbestuur daarmee vechtscheidingen voorkomen; en dan vooral de jeugdzorgproblemen die daaruit voortkomen.

6 reacties

 • MeneerDeMeute

  2 jaar geleden
  Verrassend genoeg kan ik me wel vinden in de redenatie van de burgemeester. Vreemgangers (m/v) zijn daarnaast lafaards die een goed gesprek of een harde beslissing uit de weg gaan. Je kan beter uitspreken datde ander beter z'n best moet doen of je spreekt uit dat je een scheiding wilt en doet dat zonder vreemd te gaan. Op die manier ga je alsnog scheiden maar wordt het geen vechtscheiding waarbij 1 partij bedrogen is. 
 • ShelLuser

  2 jaar geleden
  Betutteling pur-sang. Voor mij hoeft al die ongein ook niet zo hard, maar ik vind dit nogal hypocriet overkomen. Hypocriet omdat het nou juist vaak die moraalridders zijn die zelf gigantisch de fout ingaan, om vervolgens de schuld "elders" neer te leggen, uiteraard. Gaat dit echt om de tere zieltjes van de burgers of omdat ze zelf de verleiding mogelijk niet kunnen weerstaan?
 • wim

  2 jaar geleden
  Hoe zwak sta je in je schoenen, als je denkt dat deze posters verantwoordelijk zijn voor een mogelijke echtscheiding.Dezelfde strekking: tja, kort rokje, dan vraag je er om.Dat krijg je dus als mensen geen  e i g e n  verantwoordelijkheid kunnen/ mogen dragen door hun geloofsovertuiging.
 • Gerrit Louter

  2 jaar geleden
  Schijnheilig gedoe...!    de keurige nette burger uithangen....  ze knijpen in de meeste gemeenten met allemaal van die keurige mensen   liever heel stiekem .....de katjes in het donker....
 • Roodborstje

  2 jaar geleden
  Hans van der Pas, een burgemeester naar mijn hart
 1. Verkiezingsfratsen in de Vallei: kiezers stuiten op uitvaart in Ede en stemmen in het donker in Veenendaal
  PREMIUM

  Verkie­zings­frat­sen in de Vallei: kiezers stuiten op uitvaart in Ede en stemmen in het donker in Veenendaal

  Waarom stonden er in een stembureau in Ede camera’s gericht op de stemhokjes? En hoe vervelend was het voor de Veenendaalse kiezer dat bij een van de stembureaus bijna permanent klusgeluiden te horen waren? Een week na de gemeenteraadsverkiezingen is het tijd om de balans op te maken van het stemproces in de Gelderse Vallei. Een overzicht van de meest opmerkelijke fratsen.

De Vallei