Rijnbrug tussen Rhenen en Kesteren 1,5 uur dicht na ongeval met vier auto’s

VIDEORHENEN - De provinciale weg N233 is vrijdagmiddag in beide richtingen afgesloten na een ongeval. De aanrijding tussen vier auto’s gebeurde rond 14.15 uur op de brug tussen Rhenen en Kesteren.

6 reacties

 • Roy

  2 jaar geleden
  Had je beter met de fiets kunnen gaan.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Begin jaren '70 stond gepland om de A73, die bij Nijmegen een bocht maakt, door te trekken tot aan de Prins Willem Alexander brug bij Tiel om aan te sluiten op de A15. Had men dat gewoon uitgevoerd, de A15 verbreed, op z'n minst tussen Tiel en knooppunt Valburg en vervolgens de A30 doorgetrokken evenals de A15 tot aan de A12/A18, Dan was het leeuwendeel van Gelderland verlost van fileleed en de milieubelasting die files teweeg brengen.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Ach, hebben de pontveren ook maar weer eens een goede dag gehad. Voor hun is ook maar vaak sappelen, vooral in de winter. En een toeristische route kan ook geen kwaad, al is het jammer dat er een ongeluk voor nodig was.
 • Cees

  2 jaar geleden
  Geeft maar weer eens aan hoe nodig het is om de A30 door te trekken. Alles van Amerongen tot Wageningen zat vast. Dorpen als Amerongen, Elst en Rhenen (stad) waren volledig ontregeld. En nog maar niet te spreken over de pontveren bij Opheusden, Ingen en Eck en Wiel. Snel extra Rijnoever aanleggen beter dan Rijn brug verbreden!
 • Sesmarias

  2 jaar geleden
  Poeh poeh stond vanaf 14:50 in de file bij Rhenen. Om 16:00 thuis! Zo nu koffie!!

De Vallei