Volledig scherm
PREMIUM
Diana Jansen en Claudia Vinkenborg organiseren een kinderfestival tijdens de Rijnweekopdrachtnr. © Herman Stöver

Rijnweek pakt uit met nieuw Rijnkidz Festival

RHENEN - Als nieuw onderdeel van de Rijnweek krijgen kinderen op zaterdag 7 juli een eigen Rijnkidz Festival. Met een gigantisch aantal sprinkussens. ,,In plaats van artiesten, staan nu de kinderen in de spotlights.''

Met het nieuwe Rijnkidz Festival op zaterdag 7 juli wil de organisatie van de Rijnweek meer vertier voor kinderen bieden. ,,De Rijnweek is de hele week voor ouders en een artiest op het podium kan lang niet alle kinderen bekoren. Deze keer staan hun vriendjes, vriendinnetjes of neefjes of nichtjes op het podium", vertelt Diana Jansen, die namens dansschool Dansemiek bij de organisatie betrokken is. De optredens aan de Veerwei worden verzorgd door twaalf groepen kinderen van verschillende dansscholen. ,,In plaats van artiesten, staan nu de kinderen in de spotlights. De rollen zijn omgedraaid", vult medeorganisator Claudia Vinkenborg aan. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei