Volledig scherm
Henk Jager © Herman Stöver

Snuffelen voor nieuw dak

ValleivolkHenk Jager is vrijwilliger bij de Snuffelcorner aan het Koningin Elisabethplantsoen in hartje Rhenen. ,,We zitten naast die nieuwe harpenwinkel in wat Rhenenaren kennen als de Hof van Rhenen.”

,,Mooi werk, zeker omdat je spullen de kans geeft een tweede of derde leven te gaan beleven. Het helpt mensen aan betaalbare spulletjes te komen en het is nog eens duurzaam ook om niet alles zomaar weg te gooien.''

Maar Jager vindt het zeker zo mooi dat de opbrengst van die tweede- en derdehandsjes naar goede doelen gaat. ,,Vele kleine beetjes kunnen een hoop geld opleveren. We hebben laatst heel veel geld gegeven om de Cunerakerk een nieuw dak te geven. Mooi toch? Ja, daar word ik nou blij van.”

Valleivolk (714)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei