Twee zwaargewonden door botsing tussen auto's in Rhenen

VIDEORHENEN - Op de kruising van de Meentsteeg met de Weteringsteeg in Rhenen zijn woensdagavond twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Twee inzittenden raakten hierbij volgens de politie ter plaatse ernstig gewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Eén van de slachtoffers wist zelfstandig uit het voertuig te komen en belandde in de nabij gelegen sloot. De oorzaak is vermoedelijk een voorrangsfout van een van de voertuigen.

Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter rukten massaal uit. De voertuigen hebben veel schade opgelopen door de botsing. 

In de buurt van de kruising hebben in korte tijd al meerdere ongevallen plaatsgevonden. In juli raakten twee automobilisten gewond nadat hun auto's in de sloot belandden, terwijl twee andere bestuurders in mei met de schrik vrijkwamen.

De twee betrokken voertuigen.
Volledig scherm
De twee betrokken voertuigen. © 112 Nieuws Wageningen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei