De foto is ter illustratie: het gaat niet om deze quad.
Volledig scherm
PREMIUM
De foto is ter illustratie: het gaat niet om deze quad. © Politie.nl

Vrouw steelt ‘op Marktplaats gekochte’ quad van kinderen in Rhenen

ARNHEM/RHENEN - Een 38-jarige vrouw uit Arnhem is woensdag veroordeeld tot 30 uur werkstraf voor de brutale diefstal van een kleine quad voor kinderen in Rhenen. Het voertuig stond geparkeerd onder de carport van een woning aan de Stokweg.

9 reacties

 • J Van Gend

  6 maanden geleden
  Ja Els wat rechts de hele rechtstaat is zo links als wat. Anders werdt er wel beter gestraft en die rechters zijn wel in dienst van de staat.
 • Mies Bauwvrauw

  6 maanden geleden
  Maar, waarom krijgt de man 6 weken detentie en de vrouw een taakstraf van 30 uur? Gelijke monniken, gelijke kappen zou je zeggen. Of zeg ik nu iets raars?
 • bart verplak

  6 maanden geleden
  Raadsvrouw op marktplaats gevonden.
 • Els Weber-van Dreuten

  6 maanden geleden
  Van Gend, we hebben al bijna 20 jaar een rechtse regering, slaat dus nergens op wat je zegt. De enige die al die jaren hebben geprofiteerd zijn de rijken en bedrijven.
 • Marleen Verstraeten

  6 maanden geleden
  de onreddering van de reageerders staat niet in verhouding tot de daad maar in komt puur vanuit hun besef dat ze meer bijelkaar gegraaid hebben dan de arme buren en hun angst dat die nu ook gewoon gaan halen wat ze missen.. (diefstal is nooit goed, maar dt soort wandaden ontstaan niet uit luiheid maar uit wanhoop, en daar hadden we met zijn allen iets tegen kunnen doen, maar de 'christenen' zijn niet meer wat hun Jezus ervan gehoopt had)