Volledig scherm
Wegwerkzaamheden. © Google Maps

Werkzaamheden Geertesteeg in Rhenen uitgesteld

RHENEN - De werkzaamheden aan de Geertesteeg in Rhenen deze week worden uitgesteld. Dat gebeurt in verband met het weer en de wielerronde Veenendaal-Veenendaal.

Het gaat om het stuk tussen de rotonde bij de Cuneraweg en de aansluiting met de Oude Veensegrindweg. De weg is langdurig afgesloten geweest en dat veroorzaakte in het begin van de zomer veel overlast en files. Er moeten nog wat laatste werkzaamheden plaatsvinden.

Eigenlijk zou het werk gebeuren op de donderdag, maar in verband met de verwachte regen op donderdag, wilde de gemeente Rhenen dat werk een dagje vooruit schuiven naar woensdag 22 augustus.

Dat plan is inmiddels weer van tafel omdat die woensdag de Geertesteeg gebruikt wordt voor de wielerwedstrijden bij de mannen en vrouwen van Veenendaal-Veenendaal. Het werk is nu helemaal uitgesteld, een nieuwe datum is nog niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei