Volledig scherm
Jan Smit was vorig jaar een van de grote namen op de Rhenense Rijnweek. © Herman Stöver

Wolter Kroes komt naar extra feestdag Rijnweek Rhenen

RHENEN - Wolter Kroes is een van de artiesten die in juli zijn opwachting maakt bij de 22ste editie van de Rhenense Rijnweek. De organisatie van het evenement heeft een extra feestavond aangekondigd.

De feestweek staat voor dit jaar gepland van zaterdag 6 juli tot en met zaterdag 13 juli. In die week wil de organisatie een extra feestavond inplannen op de woensdagavond. Dan wordt er een muzikaal programma samengesteld op de Veerwei met onder andere The Dirty Daddies. 

Extra feestavond

De extra feestavond staat in het teken van de ‘De Vrienden van de Rijnweek’, artiesten en bands die al eens eerder in Rhenen op de feestweek opgetreden hebben. Ook Wolter Kroes maakt dan die avond zijn opwachting op het podium op de Veerwei.

Het aantal feestavonden in de Rijnweek komt daarmee op vijf. De andere avonden van de Rijnweek zijn traditiegetrouw de openingsavond op zaterdag 6 juli, Rijndance op donderdag 11 juli, de Hollandse avond op vrijdag 12 juli en de afsluitende festivaldag op zaterdag 13 juli.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei