Volledig scherm
De feeëriek verlichte Pakjesboot komt zaterdagavond aan in Rhenen © Sven Menschel

Zie de maan schijnt...in Rhenen

RHENEN - Natuurlijk klonk zaterdagavond rond half zes Zie ginds komt de stoomboot uit volle borst toen de zeer fraaie verlichte Pakjesboot aanmeerde bij de passantenhaven van Rhenen. 

Maar Zie de maan schijnt door de bomen was ook passend geweest, want voor het eerst had de Rhenense intocht aan het einde van de middag, tijdens de snel invallende duisternis, plaats. 

Verlicht

De route en de Cuneratoren waren sfeervol verlicht en de Pakjesboot was een lust voor het oog, maar een beetje duister was het wel voor de kinderen die Sinterklaas en zijn bruinzwarte pieten in Rhenen wilden zoeken. Het was hoe dan ook ongekend druk bij de Rhenense intocht van Sinterklaas, die te paard zijn weg vervolgde naar het beter verlichte Jumboplein. Waar nog een gezellig feestje werd gevierd.

Volledig scherm
Snterklaas zet voet aan wal in Rhenen © Sven Menschel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei