De politie houdt regelmatig grote controles nabij fruitbedrijf De Groot naar aanleiding van de aanslagen en dreigementen richting het personeel.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie houdt regelmatig grote controles nabij fruitbedrijf De Groot naar aanleiding van de aanslagen en dreigementen richting het personeel. © -

20-jarige verdachte van aanslag fruitbedrijf De Groot komt vrij, maar wel met enkelband

ARNHEM/ HEDEL - Een 20-jarige man uit Barneveld die verdacht wordt van een aanslag op een woning in Kerkdriel komt voorwaardelijk vrij. Dat bepaalde de rechter in Arnhem maandag. Het is voor het eerst dat een meerderjarige verdachte in de afpersingszaak rond de Hedelse fruithandel De Groot op vrije voeten komt. 

  1. Run op beveiligingscamera’s in dorpen rond Hedel, ook mensen die niet op beruchte adressenlijst staan
    PREMIUM

    Run op beveiligingscamera’s in dorpen rond Hedel, ook mensen die niet op beruchte adressen­lijst staan

    HEDEL - Het beschieten van woningen in Hedel, Kerkdriel en Velddriel leidt tot veel woede in de dorpen. Ook zijn mensen extra alert op wat er in hun straat en voor hun deur gebeurt. Daar schaffen ze steeds vaker beveiligingscamera's voor aan, ook al staan ze niet op de beruchte adressenlijst van medewerkers van fruitbedrijf De Groot die door een fout van Justitie in criminele handen kwam. ,,Bij elke auto die we niet kennen en die zich verdacht gedraagt, bellen we 112.”