A15 krijgt er weer wegrestaurant bij

OPHEUSDEN - Twee jaar na het faillissement van Vonk & Vlam in Opheusden komt er weer een wegrestaurant aan de A15 bij Opheusden. Wegrestaurant Betuwe gaat morgen open. 

De eetgelegenheid tussen Opheusden en Dodewaard, achter de benzinepomp, is voor diverse doelgroepen geschikt, zegt horecaondernemer Bayram Yilmaz. ,,Voor chauffeurs, maar ook voor passanten en voor inwoners van het dorp." Yilmaz heeft op dit moment zaken in Venlo  en Arnhem. 

Live cooking

Vonk & Vlam heeft het maar anderhalf jaar volgehouden als een live cooking restaurant. Dat lag aan het concept, denkt Yilmaz. Hij wil vooral een grote variatie aan gerechten bieden: zowel een broodje bal als een driegangenmaaltijd. 

,,Van snacks tot uitgebreid à la carte, maar ook pizza en stamppot.’’ Het restaurant gaat zeven dagen per week open, is de bedoeling. Yilmaz verwacht dat het behoorlijk wat gasten zal trekken. ,,Het is een goede locatie. En de plannen om de A15 door te trekken zullen eraan bijdragen, want dan wordt het alleen maar drukker op de snelweg.’’

Volledig scherm
© Google

Rivierenland