Avondklok klokslag 21:00 UUR - Deze jongeren hebben geen zin in avondklok en chillen op de Veemarkt in afwachting van wat komen gaat
Volledig scherm
PREMIUM
Avondklok klokslag 21:00 UUR - Deze jongeren hebben geen zin in avondklok en chillen op de Veemarkt in afwachting van wat komen gaat © Raphael Drent

Avondklok: het is overwegend stil in Rivierenland, jongeren spelen kat-en-muis-spelletje met politie in Tiel

TIEL/KESTEREN/WAARDENBURG - Het overgrote deel van de inwoners van Rivierenland is de eerste avond en nacht van de avondklok massaal thuis gebleven. Dat leidde tot een bizar aandoende stilte op de A15, A2 en de Rijnbrug bij Kesteren. Alleen in Tiel speelde een groepje jongeren in de binnenstad een kat-en-muis-spelletje met de politie. 

7 reacties

 • Grooten

  1 maand geleden
  Kansloze jongeren steken stoer hun middelvingertje op. De boete van 95 euro is ook veel te laag. De politie zou in onherkenbare auto’s moeten rondrijden dan is de pakkans groter. Gelukkig zijn ze nog niet aan het rellen. En hun ouders? Sommige spreken nauwelijks Nederlands, hebben niets te zeggen of zijn blij dat ze buiten zijn. Ik snap alleen niet wat er zo leuk is om de kou te staan?
 • Peter

  1 maand geleden
  En waar hangen de ouders van die jongelui uit. Zullen wel lui zijn waar geen cent te halen is.
 • Hugo Gelderlander

  1 maand geleden
  Jammer van de verkeerde woordkeuze. Dit is geen kat-en-muis-spelen, maar gewoon asociaal gedrag, waarbij ze ook geen afstand houden. Ten gevolge van dit soort asociaal gedrag zitten we nu met z'n allen in heftige moeilijke situatie. Dit soort gedrag moet keihard aangepakt worden en niet gepresenteerd worden als een spelletje.
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  In veel plaatsen staat de boel op zijn kop. Het was een keer te verwachten. De term "puber gedrag" bestaat niet voor niets en er zijn ook volwassenen die erg trots zijn dat ze nooit volwassen worden. De maat was al vol en de avondklok was de druppel. Nu kun je het daar als volwassen denkend mens niet mee eens zijn, maar zo werkt het nu wel. Hier werd vuurwerk afgestoken kort na 21 uur. Toch wilden ze doen geloven dat het rustig was. Zelfs Henk Krol Twitterde hoe stil het was, nu dan, Henk?
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  J. waarschijnlijk hebben deze "kinderen' thuis de touwtjes in handen of zijn de ouders aanhangers van doorgedraaide oud dj Robert J.
 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Rivierenland