AD
Volledig scherm
© AD

Avri voert actie voor lege restcontainers

TIEL - Minimaal 100 huishoudens die 100 dagen, 100 procent zonder restafval leven. Huishoudens in Rivierenland kunnen zich nu opgeven voor deze actie van afvalverwerker Avri. 

5 reacties

 • tgm beuningen

  5 jaar geleden
  Een bidet is inderdaad hygiënischer en milieu vriendelijker dan wc papier.
 • Anoniem 1234

  5 jaar geleden
  Wordt tijd om afscheid te nemen van de avri. Minder afval begint bij de fabrikant. Mijn achtertuin is geen recyclefabriek. Of gaat avri mij betalen voor de grondstoffen die ik lever? Ik wil service en ook zo min mogelijk containers in de tuin en zeker niet lopen met een zakje afval.
 • Louis van Tussenbroek

  5 jaar geleden
  Toilet papier kunnen we ook besparen!Als we het op de turkse manier doen, gewoon na de grote boodschap een waterkraan met slang op het toilet.En afspoelen, echt goede oplossing!
 • RDa

  5 jaar geleden
  Voor sommigen een premie om het restafval in de berm of bossen te dumpen ..... Goed academisch idee!
 • tgm beuningen

  5 jaar geleden
  Hoe minder restafval wij produceren (voor de verbrandingsovens), hoe meer restafval we kunnen importeren (voor de verbrandingsovens). Dus ik lig niet echt wakker van 100 liter meer of minder restafval.
 1. Voorzichtig positieve geluiden in Passewaaij: waakhond ACM gaat warmtebedrijf Eteck ‘scherp in de gaten houden’
  PREMIUM

  Voorzich­tig positieve geluiden in Passewaaij: waakhond ACM gaat warmtebe­drijf Eteck ‘scherp in de gaten houden’

  Voorzichtig positieve geluiden in Buurt 7 in de Tielse wijk Passewaaij, waar de problemen met de warmte-koude-opslag (wko) nog altijd niet uit de wereld zijn. Toezichthouder ACM laat duidelijk van zich horen: energiebedrijf Eteck moet voor 1 februari aan alle extra voorwaarden voldoen die de ACM aan een nieuwe vergunning stelt ‘en aan alle andere eisen van de Warmtewet’. Anders kunnen maatregelen volgen.