De wijk Casterhoven in Kesteren blijft maar groeien en dat vraagt om betere verbindingen met de oude dorpskern.
Volledig scherm
PREMIUM
De wijk Casterhoven in Kesteren blijft maar groeien en dat vraagt om betere verbindingen met de oude dorpskern. © DG/Eric Wijnacker

Betere ontsluiting wijk Casterhoven in Kesteren gaat lange adem vergen

KESTEREN - Hoe verbind je de alsmaar uitbreidende woonwijk Casterhoven met de oude dorpskern van Kesteren? Die ene spoorwegovergang op de Hoofdstraat is ontoereikend, daar is vrijwel iedereen het wel over eens.

2 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Maak om te beginnen eerst de weg vanaf de spoorweg overgang richting Hoofdstraat maar eens auto vrij ! maak parkeer vakken , zodat niet iedere keer de geparkeerde auto,s op de rijbaan de doorstroming van het overige verkeer belemmeren , dat zal om te beginnen al een goede oplossing zijn voor deze verkeers situatie, in Ochten is er een soortgelijke situatie in de Burg. Houtkoperlaan,,die heeft meer weg van een militair oefen terrein...wie het grootste is en a-sociaalst...heeft altijd voorrang.
 • Cor Beets

  1 maand geleden
  Dat de gemeente nu pas moet nadenken om verbinding wegen. Volgens mijn leg je eest de verbindingswegen aan en dan pas de wijk ze wisten van tevoren al hoe groot de wijk werd. Nee ze moeten er nu pas in verdiepen hoe gaan we dat doen. Waar zitten de mensen die nadenken bij de burgers of de gemeente
 1. Geen handen meer schudden en digitale slechtnieuwsgesprekken: ‘De positieve lessen van Covid’
  PREMIUM

  Geen handen meer schudden en digitale slecht­nieuws­ge­sprek­ken: ‘De positieve lessen van Covid’

  TIEL - Doktoren hebben geoefend met ‘code zwart’. Wie krijg hulp en vooral: wie niet? ,,Het is langs het randje geweest", blikt Marc Hendriks terug. De voorzitter van de raad van bestuur van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel is er van overtuigd: Covid blijft. In zijn ziekenhuis zullen altijd een paar bedden beschikbaar zijn om patiënten op te nemen voor het geval dat. Eén van de lessen van anderhalf jaar Covid.

Rivierenland