De stallen van de Erichemse Knorhof na de brand
Volledig scherm
De stallen van de Erichemse Knorhof na de brand © William Hoogteyling

'Buren kan eigenaar Knorhof stoppen, maar wil het dat wel?'

ERICHEM - Adriaan Straathof wil na de verwoestende brand van deze zomer een nieuwe megastal bouwen in Erichem. Met een snelle wijziging van het bestemmingsplan zou Buren zijn plan kunnen dwarsbomen.

6 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Dit hele land staat stijf van het wijzigen van regels tijdens 'het spel'. En dan zou het hier ineens een probleem zijn?We geven miljoenen uit om andere zware criminelen veroordeeld te krijgen. Straathof IS een zware crimineel. Hoeveel meer bewijs wil je nog hebben van het wangedrag van die gast?En bovendien is het weer een typische egoïstische reactie om de 'overlast' voor de bevolking zwaarder te laten wegen. Om nog maar niet te spreken van het feit dat dit een redelijk domme instelling is aangezien de bio industrie JUIST overlast voor omwonenden veroorzaakt.
 • petra

  5 jaar geleden
  Ongelofelijk dat iemand zoals Straathof nog de kans krijgt om überhaupt nog een bedrijf te herbouwen, uitbreiden of een nieuw bedrijf ergens te starten. Deze Straathof heeft niet voor niets een beroepsverbod in Duitsland gekregen. Het verleden is een voorspelling voor de toekomst!!!.
 • Josefien

  5 jaar geleden
  Moet natuurlijk ten hele gedwaald zijn..
 • Josefien

  5 jaar geleden
  Dat is inderdaad de vraag of Buren wil stoppen.Rap het bestemmingsplan wijzigen! Eigen schuld, ze hadden dit heerschap in de eerste plaats nooit een vergunning moeten geven. Het was toen ook al bekend hoe hij te werk ging. Niet voor niets een beroepsverbod gekregen.  Het moet afgelopen zijn met de megastallen. Beter voor mens, dier en milieu!  Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedraaid.
 • P. Vangistel

  5 jaar geleden
  In Buren is er geen plaats meer voor dit soort megastallen, industrie activiteit op het platteland, dit heeft niks meer met boeren te maken, tijd voor grondgebonden landbouw.