Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 573.

'Die baan komt. Dat weet ik'

rivierenlandersHaar hond Hugo zit met de poten krampachtig bij elkaar en probeert zijn bazin duidelijk te maken dat ze verder moeten. ,,Vandaag zijn we laat’’, bekent Charlotte Keulemans (44) uit Tiel. 

Volledig scherm
Charlotte Keulemans met haar hond Hugo. © Raphael Drent

Het zijn dan ook drukke tijden. ,,We zitten midden in een verhuizing. Dat is een aardige puinhoop. Mijn vader is nu bezig in ons nieuwe huis. Gelukkig wonen  we er nog niet. Over twee weken is het klaar.’’ 

Ze is op zoek naar een nieuwe baan. ,,Een waar ik energie van krijg. Waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.’’ Acht jaar geleden lagen er mogelijkheden. Ik was gepromoveerd. Ik zag de kansen, maar werd ziek.’’ Ze laat een korte stilte vallen. Ze is er nog niet helemaal bovenop. ,,Maar ik ga een cursus doen. Ik wil de volgende stap zetten en dan komt het. Dat weet ik.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland