De MerwedeLingelijn is momenteel onderwerp van gesprek binnen de provincie.
Volledig scherm
PREMIUM
De MerwedeLingelijn is momenteel onderwerp van gesprek binnen de provincie. © Jeffrey Groeneweg

Dilemma rond MerwedeLingelijn: spoorellende tot 2038 of investering van 100 miljoen euro

Er dreigt grote ellende op het spoor van de MerwedeLingelijn tussen Dordrecht en Geldermalsen. Als er niet snel 100 miljoen euro wordt vrijgemaakt om nieuwe treintoestellen aan te schaffen, blijven de problemen op de spoorlijn tot tenminste 2038 bestaan.

 1. Voetbaloverzicht: Hattrick Van den Boogaard helpt WNC langs Breukelen, MVV'58 betreurt afgekeurde goal
  PREMIUM
  voetbal rivierenland

  Voetbal­over­zicht: Hattrick Van den Boogaard helpt WNC langs Breukelen, MVV'58 betreurt afgekeurde goal

  TIEL - Of er volgende week nog gevoetbald wordt is zeer de vraag, maar dit weekeinde draait het amateurvoetbal nog door. Op de meeste sportparken althans, want er zijn ook de nodige ‘corona-afgelastingen’. Zo ging de derby GVV-Beesd niet door. Wat gebeurde er dit weekeinde op de regionale velden? Wie scoorden er? Een verzameling van alle gebeurtenissen vind je op deze plek. Blijf de pagina verversen voor updates.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rivierenland