In de Beusichemse nieuwbouwwijk Hooghendijck wordt gebouwd, veel inwoners willen niet dat de wijk verder uitgebreid wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Beusichemse nieuwbouwwijk Hooghendijck wordt gebouwd, veel inwoners willen niet dat de wijk verder uitgebreid wordt. © William Hoogteyling

Dit dorp vindt het welletjes met nieuwbouw: ‘Gemeente neemt inwoners niet serieus’

Enkele honderden inwoners van Beusichem vinden dat er aan de noordzijde van hun woonplaats geen woningen meer mogen worden gebouwd. Het zou ten koste gaan van het kostbare landschap.

5 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Idioot,wel zelf er gaan wonen en anderen dat verbieden,krankzinnig,dan ben je wel heel erg diep gezonken en heb je echt psychische hulp nodig
 • E.S. Cornelese

  1 maand geleden
  Het dorp heeft ook nauwelijks voorzieningen voor zoveel uitbreiding. Het heeft alles maar alles is wel kleinschalig. Dus dat leidt tot veel verkeersbewegingen.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 maand geleden
  Bouw de bedrijventerreinen maar in het buitenland, die hebben meer ruimte maar ja, daar zijn geen belastingvoordelen te halen. Ik denk dat dat de reden is dat er zoveel bedrijven in Nederland gevestigd worden.
 • Rob van Kampen

  1 maand geleden
  Ach gut...bang dat de optrekjes minder waard gaan worden? Denk eens aan een ander die niet aan een woning kan komen...
 • Arie van Doorn

  1 maand geleden
  Roerend mee eens,er blijft niets en dan ook niets van ons land over ,zelfs de mooiste gebieden worden vol gebouwd.STOP DE GROEI,OP ALLE FRONTEN.

Rivierenland